INSCHRIJVEN

INLOGGEN

Het project

Met De Saffier zet Socius een tijdelijk woonproject neer met een bijzonder karakter. In de voormalige zorgvleugel van verzorgingshuis Tolsteeg komen voor een periode van tien jaar ruim 160 wooneenheden voor jongeren. De 155 voormalige aanleunwoningen in de andere vleugel blijven bestaan, hier wonen bewoners variërend in leeftijd. Jong en oud wonen in De Saffier dus onder één dak.

 

Woonruimten

Verdeeld over vijf verdiepingen realiseert Socius in totaal 49 onzelfstandige kamers en 111 zelfstandige studio’s. Lees verder bij Woonruimten voor de details over de grootte van de kamers/studio's en de huurprijzen. Aanmelden voor de wachtlijst kan via Socius Connect.

 

Planning

De (ver)bouwwerkzaamheden zijn gestart in het voorjaar van 2015. Het project wordt in vier fasen opgeleverd. De eerste 26 zelfstandige woonruimten zijn gerealiseerd tussen 1 augustus en 1 oktober 2015, waarvan 18 woonruimten zich momenteel tussen woonruimten van ouderen bevinden. Medio 2016 worden de laatste kamers van Socius opgeleverd.

 

"Met De Saffier zet Socius een tijdelijk woonproject neer met een bijzonder karakter"

 

Jouw bijdrage

Maatschappelijke bijdrage

Wonen bij Socius

Socius zorgt er ook voor dat de gezamenlijke entree met receptie, kapper en winkeltje behouden blijven. Daar wordt met behulp van de jongeren een nieuwe invulling aan gegeven.

Bewoners krijgen de vrijheid om samen hun eigen woonomgeving vorm te geven. Wij hebben de ervaring dat  huisgenoten vaak vrienden worden die soms zelfs vrienden voor het leven blijven.

ZOEK JIJ EEN KAMER OF STUDIO?

Via Socius Connect kun je je altijd vrijblijvend inschrijven voor alle projecten van Socius. Geef bij je inschrijving aan dat je graag een kamer wilt in De Saffier, zodat we weten waarvoor je je inschrijft.

INSCHRIJVEN

BEN JE AL BEWONER?

Huurzaken, feestaanvragen, klachten, ideeën en onderhoudsgebreken verlopen via Socius Connect. Het programma is zo gemaakt dat het eenvoudig te gebruiken is voor iedere bewoner.

INLOGGEN

 

©2016 project De Saffier

SITE MAP

CONTACT

INITIATIEFNEMERS

CONNECT MET SOCIUS

Saffierlaan 8-10

3523 RC

UTRECHT

 

Telefoon receptie De Saffier: 030 – 302 05 05

Telefoon kantoor De Saffier: 030 - 227 24 22

E-mail: info@de-saffier.nl