INSCHRIJVEN

INLOGGEN

Over het beheer

Het beheerteam

De dagelijkse gang van zaken in het pand worden geregeld door het beheerteam, bestaande uit bewoners die het sociale beheer, beheer voor huuradministratie, PR, communicatie & maatschappelijke invulling en het onderhoud onder hun hoede nemen.

 

Pandbeheer

Benjamin van den Dool en Klaske Bos zijn de pandbeheerders en verzorgen het sociale beheer. Hieronder vallen de drie pijlers hygiëne, veiligheid en leefbaarheid. Denk hierbij aan brandveiligheid, geluidsoverlast en de schoonmaak in het pand. Elke gang heeft een gangbeheerder die binnen de gang op de drie pijlers controleert. Het pandbeheer helpt hierbij en stuurt de gangbeheerders aan.

 

Beheerder huuradministratie & communicatie

Booike Mensink is werkzaam als beheerder huuradministratie & communicatie. Zij verzorgt de contracten en alle administratieve werkzaamheden omtrent de huurders op het kantoor van De Saffier.

 

Beheerders PR, communicatie & maatschappelijke invulling

Karlijn van den Dungen en Nienke Rijkeboer houden zich als beheerders PR, communicatie & maatschappelijke invulling bezig met de communicatie richting bewoners en betrokken partijen en het opzetten en begeleiden van maatschappelijk initiatieven. Ook zijn zij verantwoordelijk voor het coördineren van de receptie.

 

Beheerder onderhoud

Matthijs Teeuwen is verantwoordelijk voor het onderhoud in het pand. Hij heeft overzicht over al het onderhoud dat in het pand moet plaatsvinden en lost kleine onderhoudszaken zelf op.

ZOEK JIJ EEN KAMER OF STUDIO?

Via Socius Connect kun je je altijd vrijblijvend inschrijven voor alle projecten van Socius. Geef bij je inschrijving aan dat je graag een kamer wilt in De Saffier, zodat we weten waarvoor je je inschrijft.

INSCHRIJVEN

BEN JE AL BEWONER?

Huurzaken, feestaanvragen, klachten, ideeën en onderhoudsgebreken verlopen via Socius Connect. Het programma is zo gemaakt dat het eenvoudig te gebruiken is voor iedere bewoner.

INLOGGEN

 

©2016 project De Saffier

SITE MAP

CONTACT

INITIATIEFNEMERS

CONNECT MET SOCIUS

Saffierlaan 8-10

3523 RC

UTRECHT

 

Telefoon receptie De Saffier: 030 – 302 05 05

Telefoon kantoor De Saffier: 030 - 227 24 22

E-mail: info@de-saffier.nl