INSCHRIJVEN

INLOGGEN

Wonen bij Socius

Wonen in een project van Socius is vooral heel erg gezellig, omdat er veel jongeren bij elkaar wonen. De kamers zijn goed betaalbaar. Dit komt doordat Socius bij het bepalen van de huurprijzen altijd onder de landelijke richtlijn van het ministerie blijft. Daarbij krijgen bewoners de vrijheid om samen hun eigen woonomgeving vorm te geven. Bovendien krijgen ze een sociaal netwerk van huisgenoten die vaak vrienden worden en soms zelfs vrienden blijken voor het leven. Socius  geeft verder duidelijke kaders mee in de vorm van een simpel huishoudelijk reglement, zodat iedereen prettig kan wonen. En mochten er toch problemen zijn, heeft Socius altijd een luisterend oor en wordt samen naar een passende oplossing gezocht.

 

Beheer van onze projecten

Voor het sociaal beheer werkt Socius met een eenvoudig en duidelijk beheermodel. Per gang wordt een bewoner aangesteld als gangbeheerder. Hij of zij ziet er onder andere op toe dat het schoonmaakrooster voor gezamenlijke ruimten wordt gemaakt en nageleefd, vluchtwegen vrij worden gehouden en dat vuil tijdig wordt buitengezet. In ruil voor hun verantwoordelijkheden ontvangen zij een aanzienlijke korting op de huur.

 

Wekelijks hebben de gangbeheerders overleg met de pandbeheerder. De pandbeheerder is ook een bewoner en namens Socius verantwoordelijk voor het sociaal beheer van het gehele project.

 

Wil je als (toekomstig) bewoner graag in het beheerteam of heb je ambitie om gangbeheerder worden? Stuur dan een open sollicitatie inclusief motivatiebrief en CV naar info@de-saffier.nl!

 

ZOEK JIJ EEN KAMER OF STUDIO?

Via Socius Connect kun je je altijd vrijblijvend inschrijven voor alle projecten van Socius. Geef bij je inschrijving aan dat je graag een kamer wilt in De Saffier, zodat we weten waarvoor je je inschrijft.

INSCHRIJVEN

BEN JE AL BEWONER?

Huurzaken, feestaanvragen, klachten, ideeën en onderhoudsgebreken verlopen via Socius Connect. Het programma is zo gemaakt dat het eenvoudig te gebruiken is voor iedere bewoner.

INLOGGEN

 

©2016 project De Saffier

SITE MAP

CONTACT

INITIATIEFNEMERS

CONNECT MET SOCIUS

Saffierlaan 8-10

3523 RC

UTRECHT

 

Telefoon receptie De Saffier: 030 – 302 05 05

Telefoon kantoor De Saffier: 030 - 227 24 22

E-mail: info@de-saffier.nl